03.03.2017  |  Interior  |  Bad

2017 ÅRSNISSEPAR FRA ETLY KLARBORG

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets nissepar hedder Viggo & Laurine, og de har naturligvis hjertet med. Forhandlere af Klarborgnisser kan bestille Viggo & Laurine hos bySommer.

Viggo er en glad og rolig nissegut. Har altid det dejligste smil og alle får et smil med på vejen. Trommen er hans kæreste eje og når han finder frem, så bliver der pludselig gang i den rolige nisse.

Laurine er en dejlig, glad og positiv nissepige og hun elsker dyr. Hun har særlig lille ven fra skoven, en lille kanin som har fulgt hende fra den var ganske lille. Hun har givet den navnet Nita.

Mere fra bySommer ApS

bySommer ApS

www.bysommer.eu

Formålet med bySommer er at være leverandør indenfor bolig- og livsstilsprodukter.  Dette skal ske i samarbejde med designere og virksomheder, der søger en partner til at varetage forhandlingen af deres brands i Danmark og/eller i udlandet.  "Jeg ønsker at lagerføre, markedsføre og sælge produkter i en st…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere