Økologi

Tekstiler

Bæredygtig nattesøvn

Bæredygtighed handler naturligvis om klima og miljø. At noget er bæredygtigt, betyder også, at det er holdbart og har en lang levetid. Med det nye Benjamina-sengesæt leverer Södahl høj kvalitet i form af godt, blødt og på alle måder bæredygtigt sengelinned.

Table top

Efterårets flotteste damaskdug er økologisk

Med et botanisk design, der snor sig i blade og grene, er danske Södahl på banen med en ny damaskdug, der matcher efterårets smukke, mørke farver og højner enhver borddækning med en følelse af eksklusivitet.

Indhold fra partner

Branchenyt

H. Skjalm P. Organic

København har fået en ny butik med fokus på bæredygtighed.

Tekstiler

Bløde skandinaviske tæpper i økologisk bomuldsfleece til hele familien

FabGoose tæpper i blød, økologisk bomuld er et perfekt match til det stigende ønske om taktile flader og farver og til tidens ‘Return of Cosy’ tendens

Indhold fra partner

Tekstiler

Praktiske tasker

Tasker fra Organic Company.

Trends

TRENDS

Pantone colour top 5 for spring/summer 2016

Indhold fra partner

Tekstiler

TÆNKT GRØNT

Tirsdags inspiration - Fem skønne designs fra FUSS

Indhold fra partner

Trends

Miljøvenlighed er en livsstil

Danskerne har fokus på, hvad vi spiser, og hvad vi smører på kroppen. Derfor har Pureday rigtig god succes med økologiske og miljøvenlige produkter udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser. I butikkerne kan den nye tendens give et godt mersalg.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere