04.02.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Bæredygtig nattesøvn

Bæredygtighed handler naturligvis om klima og miljø. At noget er bæredygtigt, betyder også, at det er holdbart og har en lang levetid. Med det nye Benjamina-sengesæt leverer Södahl høj kvalitet i form af godt, blødt og på alle måder bæredygtigt sengelinned.

Sengesættet rimer ualmindeligt godt på god nattesøvn og indbyder med flot design og lækre materialer til at lade sig flyde af sted på behagelige drømme - og samle kræfter til handling.

Selv sætter Södahl konkret handling bag ordene om ansvarlighed. Det betyder, at det nye Benjamina-sengelinned er økologisk og produceret iht. GOTS, den mest ambitiøse økologiske standard indenfor tekstiler. 

Derudover er sengesættet OEKO-TEX Standard 100 certificeret og dermed testet i forhold til indhold af sundhedsskadelige stoffer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere