21.08.2020  |  Interior  |  Table top

Efterårets flotteste damaskdug er økologisk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med et botanisk design, der snor sig i blade og grene, er danske Södahl på banen med en ny damaskdug, der matcher efterårets smukke, mørke farver og højner enhver borddækning med en følelse af eksklusivitet.

Da Södahl har en klar holdning til bæredygtighed og tidligere i år også blev GOTS-certificeret, er damaskdugen skabt med omtanke for miljøet - med ansvarlighed i højsædet. Den smukke dug er certificeret med både OEKO-TEX® og GOTS og er dermed fri fra skadelige stoffer og tilgodeser alle sociale rettigheder i produktionskæden. 

Dugen er produceret i økologisk, kæmmet bomuld med glatte, luksuriøse garner og har en ®RUCO-DRY ECO-overfladebehandling, der gør den elegante tekstilvare vandafvisende. Den er formstabil og kan vaskes ved 40 grader.  

Vælg mellem 'china blue', 'breeze grey' og 'breeze khaki', og dæk op med god samvittighed!

Find Södahl på www.soedahl.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere