13.08.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl GOTS-certificeres

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahl certificeres med den mest ambitiøse miljømærkning indenfor tekstiler

Hvordan passer vi bedre på miljøet? Fokus på bæredygtighed er større end nogensinde før, og i det årti, vi næsten lige er gået ind i, er dét at tænke på kloden og hinanden ikke bare en omskiftelig trend, der stjæler billedet for så at forsvinde igen, men den nye norm. Det handler om at vise forståelse og omsorg for det, der var – og det, der kommer. Bæredygtighed er på alle ledder og kanter dagsordenssættende, og det ses naturligvis også i interiørbranchen.

I årevis har Södahl arbejdet med økologiske tekstiler og løbende udvidet sortimentet af økologiske og bæredygtige produkter. Det har været en udfordrende rejse for det danske designunivers, som har ønsket at gå hele vejen i forhold til kravene til de økologiske varer. Og nu kan Södahl kalde sig GOTS certificeret.

GOTS, Global Organic Textile Standard, anses for at være den mest ambitiøse miljømærkning indenfor tekstiler, og Södahl er derfor stolt af certificeringen. Som navnet også angiver, er GOTS en verdenskendt, uafhængig standard for økologiske fibre, hvor der hele vejen igennem produktionsprocessen stilles særlige krav til fremstilling, spildevandsbehandling og kvalitet.

Når man GOTS-certificeres bliver hele forsyningskæden altså certificeret; GOTS kontrollerer med andre ord alt fra produktion og forarbejdning til slutprodukt, og der tages ligeledes hensyn til de menneskelige produktionsforhold baseret på indgribende retningslinjer fra The International Labour Organisation (ILO). På den måde kan Södahl garantere en både bæredygtig og socialt ansvarlig produktion.

Med den nye AW20-kollektion er det brede, spændende sortiment udvidet med endnu flere økologiske produkter som sengesæt, håndklæder, køkkentekstiler, duge og ’shopping bags’, og det bliver derfor også nemmere som forbruger at vælge en mere miljøbevidst hverdag til. For Södahl er bæredygtighed et aktivt valg, og hele udvalget af håndklæder er eksempelvis 100% økologisk – selvfølgelig uden at gå på kompromis med holdbarhed eller sugeevne.

Find Södahl på www.soedahl.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere