Add this: 

TEKSTILER

Soft Storage

Pytt Living - En dekorativ opbevaringsløsning, som komplimenterer et skandinavisk hjem..

Soft Storage er en ny opbevaringsløsning fra Pytt Living. Soft Storage serien gør det nemt, at organisere både små og store ting på en stilistisk måde. Brug Mini Couple på børneværelset til tegne redskaber, eller på badeværelset til smykker. Den høje udgave er udstyret med en ring, så den kan bruges til ophæng. Sættet indeholder 2 stk. Soft Storage Medium kan både bruges til ophæng af planter, men også til køkkenredskaber, eller opbevaring af småting, som man gerne vil have ved hånden. Soft Storage Large er derimod til større opbevaring. Denne løsning kan bruges i kombination med Hook It, og kan meget vel fungere til opbevaring af huer og handsker. 

REloved By Pytt..

Den grønne tankegang, som blev sparket igang med REloved kampagnen er også gennemført i de nye Soft Storage produkter. Produkterne er udviklet af samme materiale, som det meste af sortimentet hos Pytt Living. Produkterne kan kombineres på kryds af størrelser og farver, som man ønsker, og henvender sig i stor grad til skandinaviske hjem.

Om PYTT Living ApS

Se showroom

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi videre i vores produkter som, udsprunget af klassisk og kvalitetsbevidst design, ikke er bange for at blive set.

Hos PYTT skaber vi minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design.
Skandinavisk design indgår som inventar i mange hjem, netop på grund af det enkle udtryk, som let kan indføres i den moderne bolig og kombineres med nye trends og gamle fund. Med dette udgangspunkt, har vi hos PYTT skabt en ny serie af produkter, som er en unik blanding af tidsløst men samtidig inspirerende og aktuelt design.

Økonomisk, etisk og miljømæssig ansvarlighed betyder meget for os. Det kan derfor også spores hele vejen igennem PYTT, lige fra valg af materialer, produktion under ansvarlige forhold i Europa og fokus på at skabe så lidt spild som muligt. Det gør vi fordi vi mener, at det kan mærkes når man får et PYTT produkt i hånden.

Hjemmet er en afspejling af vores personlighed. Om man er til det minimalistiske, eller til noget der er mere utraditionelt og anderledes, så skal det give den helt rigtige mavefornemmelse at komme ind ad døren, og det har vi forsøgt at ære. Vi har et tæt samarbejde mellem designere og produktion. En stor vifte af gode materialer er altid lige ved hånden, og der er derfor ikke langt fra idé til handling. Vi kan hurtigt afprøve nye idéer og inspirere hinanden med nye kreative perspektiver, og resultatet giver sig til udtryk vores produkter.