Add this: 

TEKSTILER

Smørbløde nyheder hos PYTT Living

Naturens farver flytter for alvor ind i sortimentet hos PYTT Living. To nye sengesæt er netop tilføjet Basic serien.

PYTT Living har netop introduceret to nye sengesæt, som inviterer naturen indenfor. Basic Wing Blue udgaven designet i en dyb kongeblå, som passer til den nordiske, lidt mørke stil, som stilmæssigt tiltaler mange denne sæson. Basic Pale Green er en støvet grøn, som inviterer den mørke vinter, og det lyse forår indenfor.

Kvalitet i særklasse!

Al sengetøjet i sortimentet er produceret af 100% bomuldssatin, og er derfor smør blødt! De nye sæt i Basic Bed Linen serien fås i flere størrelser, så alle har mulighed for at sove dejligt. Serien fås til både enkelt dyne med ekstralængde, og til dobbeltdyne med ekstra længde. De fem forskellige størrelser af pudebtræk giver en bred vifte af lande mulighed for at bestille sengesættene i netop de størrelser, som landets standard foreskriver. Se hele sortimentet her.

Om PYTT Living ApS

Se showroom

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi videre i vores produkter som, udsprunget af klassisk og kvalitetsbevidst design, ikke er bange for at blive set.

Hos PYTT skaber vi minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design.
Skandinavisk design indgår som inventar i mange hjem, netop på grund af det enkle udtryk, som let kan indføres i den moderne bolig og kombineres med nye trends og gamle fund. Med dette udgangspunkt, har vi hos PYTT skabt en ny serie af produkter, som er en unik blanding af tidsløst men samtidig inspirerende og aktuelt design.

Økonomisk, etisk og miljømæssig ansvarlighed betyder meget for os. Det kan derfor også spores hele vejen igennem PYTT, lige fra valg af materialer, produktion under ansvarlige forhold i Europa og fokus på at skabe så lidt spild som muligt. Det gør vi fordi vi mener, at det kan mærkes når man får et PYTT produkt i hånden.

Hjemmet er en afspejling af vores personlighed. Om man er til det minimalistiske, eller til noget der er mere utraditionelt og anderledes, så skal det give den helt rigtige mavefornemmelse at komme ind ad døren, og det har vi forsøgt at ære. Vi har et tæt samarbejde mellem designere og produktion. En stor vifte af gode materialer er altid lige ved hånden, og der er derfor ikke langt fra idé til handling. Vi kan hurtigt afprøve nye idéer og inspirere hinanden med nye kreative perspektiver, og resultatet giver sig til udtryk vores produkter.