Add this: 

INTERIØR

PYTT Living skaber spændende inspirationsunivers i samarbejde med Instagram bloggere

Ambassadører er vigtige i enhver kommunikationsstrategi, og forbrugerne vægter anbefalinger fra bloggere og andre influenter højt. Derfor har PYTT Living udviklet et særligt setup for et samarbejde med 15-20 danske, norske og svenske interiørbloggere, som ser ud til at ramme plet.

Under hasttagget #mypyttstyle har det danske interiørbrand PYTT Living, i samarbejde med en række danske, norske og svenske interiørbloggere, skabt et univers, hvor brandets mange produkter styles og fortolkes ind i Instagram-profilernes personlige inspirationsuniverser. 

Her kan du blandt andet se, hvordan Carina fra Instagram-profilen ”mrscarlissa” styler den store Floor Pillow fra PYTT Living, og hvordan farverige WHY-puder pryder sofaen hos Henriette fra bloggen ”Blogger on Heels”.  Også udenlandske bloggere er hoppet med på samarbejdet, hvor du blandt andet kan få inspiration hos den norske blogger Camilla Athena, som har indrettet et cool børneværelse med designs fra PYTT Living.PYTT i personlige rammer

“Med #mypyttstyle har vi sammen med bloggerne skabt et univers på Instagram, hvor vores produkter fra PYTT Living sættes ind i personlige rammer og giver en inspiration og en nærhed, som vi har svært ved selv at skabe,” fortæller Jan Nielsen, direktør i PYTT Living om ideen.

Samarbejdet er skruet sammen på en måde, så bloggerne også får noget ud af det - nemlig en bonus, hvis blogindlægget sælger produkter og samler likes.

”Med dette setup har vi skabt en win-win situation, som begge parter har glæde af,” siger Jan Nielsen, der kan tælle ca. 170 opslag og 370.000 likes som resultatet af de første tre måneders samarbejde. En eksponering af PYTT-brandet, som direktøren er meget tilfreds med. Men vigtigst af alt – det formidler inspiration i tråd med designfilosofien bag det skandinaviske interiørbrand:

”PYTT Living dyrker passionen for den lette, nordiske livsstil og designtradition, men elsker at gøre tingene lidt anderledes. Med dette inspirationsunivers underbygges vores designfilosofi, som går ud på at skabe designs til den skandinaviske bolig, der kan styles, personliggøres og bruges efter behov,” afslutter Jan Nielsen.


Om PYTT Living ApS

Se showroom

PYTT så dagens lys i 2015 som resultat af vores passion for design, interiør og udfordringen i at skabe noget nyt. Vi arbejder altid ud fra synspunktet, at man skal sige ”PYTT med det” – PYTT med at der roder lidt, PYTT med hvad andre tænker, og PYTT – vi gør det. Plejer er død, og nogle gange skal man ud i vand til over navlen, for at kunne komme tilbage med noget helt specielt. Dette bringer vi videre i vores produkter som, udsprunget af klassisk og kvalitetsbevidst design, ikke er bange for at blive set.

Hos PYTT skaber vi minimalistisk, detaljeorienteret og frem for alt funktionelt design.
Skandinavisk design indgår som inventar i mange hjem, netop på grund af det enkle udtryk, som let kan indføres i den moderne bolig og kombineres med nye trends og gamle fund. Med dette udgangspunkt, har vi hos PYTT skabt en ny serie af produkter, som er en unik blanding af tidsløst men samtidig inspirerende og aktuelt design.

Økonomisk, etisk og miljømæssig ansvarlighed betyder meget for os. Det kan derfor også spores hele vejen igennem PYTT, lige fra valg af materialer, produktion under ansvarlige forhold i Europa og fokus på at skabe så lidt spild som muligt. Det gør vi fordi vi mener, at det kan mærkes når man får et PYTT produkt i hånden.

Hjemmet er en afspejling af vores personlighed. Om man er til det minimalistiske, eller til noget der er mere utraditionelt og anderledes, så skal det give den helt rigtige mavefornemmelse at komme ind ad døren, og det har vi forsøgt at ære. Vi har et tæt samarbejde mellem designere og produktion. En stor vifte af gode materialer er altid lige ved hånden, og der er derfor ikke langt fra idé til handling. Vi kan hurtigt afprøve nye idéer og inspirere hinanden med nye kreative perspektiver, og resultatet giver sig til udtryk vores produkter.