16.08.2017  |  Business  |  Branchenyt

WESCO - NYT BRAND HOS THUESEN JENSEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

På Formland kan du opleve det originale Wesco-design med sine perfekte proportioner, farverige retro-look og fantastiske funktionalitet.

Siden begyndelsen i 1867 har Wesco været synonym med tysk kvalitet i form af lækkert design og højteknologiske funktionalitet som en af verdens førende producenter af bl.a. eksklusive affaldsspande, brødkasser og opbevaringsdåser. Wescos design er ikke kun praktisk – det er også smukt og farverigt med en charmerende retrostil, der oser af livsglæde og overskud.

Design med håndværkstraditioner

Familievirksomheden blev oprindeligt grundlagt som en håndværksvirksomhed, men som tiden gik udviklede Wesco sig til en rigtig industrivirksomhed med stor ekspertise i forarbejdning af metalplader og med en bred vifte af bolig- og køkkenudstyr i sortimentet. De gamle håndværksmæssige dyder har Wesco bevaret helt frem til i dag, og alle produkter bliver stadig fremstillet på fabrikken i Tyskland.

Efter 2. verdenskrig gav virksomhedens første innovative pedalspand startskuddet til en række revolutionerende produkter med affaldsspanden Pushboy som det mest ikoniske. Hvor en affaldsspand tidligere skulle gemmes væk, gjorde Wesco den nu til et stykke lækkert design i hjemmet.

Et designikon bliver født

Da Wescos nuværende direktør var udvekslingsstudent i USA i 1970’erne, blev han begejstret for affaldsspandenes amerikanske design. Han tog ideen om rummelige affaldsspande med hjem til Tyskland, hvor Wescos store erfaring med metalarbejde skabte et originalt tysk produkt – inspireret af ”The American Way of Life”. Designikonet Pushboy var født. Affaldsspanden blev begyndelsen på Wescos store sortiment til husholdningen.

Wesco – enestående kvalitet og farverig retrostil

Har du lyst til flere farver i køkkenet? Så har Wesco iøjnefaldende design til både det store og mindre køkken, badeværelset – og hvor du ellers ønsker. Pedalspandene fås i en lang række solide modeller, størrelser og farver, der giver rummet et unikt præg. Alle står de fuldstændigt stabilt og flere af pedalspandene har indbygget dæmper, så de lukker låget næsten lydløst, fx Baseboy, Kickmaster og Single Boy.

Wescos brødkasser fås i flere størrelser og designs til både den lille og store familie. Breadboy, Grandy og Elly er alle rummelige brødkasser, der gør det nemt at opbevare dit brød med stil, så det holder sig frisk længere.

Du kan opleve Wesco på Formland på stand G5676 i Hal G

og på tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere