14.08.2019  |  Kitchen  |  Table top

Vinterens farver på morgenbordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sommeren går på hæld, snart bliver dagene kortere og kulden er på vej. Men det gør ikke noget, for med EM77 termokanden og den ikoniske Stelton brødpose er den varme kaffe og de lune boller klar til servering.

Sommeren går på hæld, snart bliver dagene kortere og kulden er på vej. Men det gør ikke noget, for med EM77 termokanden og den ikoniske Stelton brødpose er den varme kaffe og de lune boller klar til servering.

Dækker man op til mange, har EM77 kanden den fordel, at den har en slank og høj silhuet med en smal bund, der giver plads til flere ting på bordet, samtidig med, at der er nok til 8 kopper kaffe i kanden. Termokanden med den geniale vippeprop blev skabt af Erik Magnussen i 1977, og er lige så populær i dag, som da den kom på markedet.

Den fine brødpose i bomuldskanvas, designet af Klaus Rath, er ligeledes stadig utrolig populær, og det er der mange gode grunde til. Kombinationen af gennemført design, forskellige farvekombinationer og masser af anvendelsesmuligheder har gjort brødposen til en bestseller. Brødposen pynter på bordet, er rummelig og fylder ingenting i skuffen eller skabet, når den ikke er i brug. Udover brød, kan den også anvendes til småting på badeværelset, børneværelset eller andre steder i hjemmet, hvor der er brug for samling på tingene. Bliver den beskidt, kan den blot vaskes i vaskemaskinen.

Farverne for den kommende sæson er inspireret af den nordiske naturs smukke farveskala: Skyernes og frostens sarte blå nuance, skovens dybe, grønne toner, og den smukke grå farve på strandkantens sten. Sæsonens farver hedder Cloud (lyseblå), Dark Forest (mørkegrøn) og Light Grey (lys grå). Både EM77 termokande og Stelton brødpose kan findes på hylderne i disse tre farver fra september. Derudover kommer den nye EM77 elkedel fra 2018, EM77 stempelkande og EM77 termokande 0,5 l også i farven Cloud.

PRODUKTINFORMATION
Designer: Erik Magnussen (EM77), Klaus Rath (Stelton brødpose)
Vejl. udsalgspris: Brødpose 199,95 / EM77 termokande 1 l DKK 449,95 / EM77 termokande 0,5 l DKK 399,95 / EM77 elkedel DKK 599,95 / EM77 stempelkande DKK 449,95 
Volume / mål: Brødpose Ø 23 x 21 cm / EM77 termokande 1 / 0,5 L / EM77 elkedel 1,5 L / EM77 stempelkande 1 L
Materiale: Brødpose bomuldskanvas / EM77 termokande ABS og glasindsats / EM77
elkedel ABS / EM77 stempelkande ABS og rustfrit stål

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere