30.09.2019  |  Kitchen  |  Outdoor

Vinterens farver to go

Indhold fra partner Hvad er dette?

To Go Click fra Stelton lader dig nyde både varme og kolde drikke, når du er på tur. Koppen er perfekt til køreturen til og fra arbejde, til gåture med barnevognen, på rejser eller når du på anden vis er ”on the go”.

To Go Click fra Stelton lader dig nyde både varme og kolde drikke, når du er på tur. Koppen er perfekt til køreturen til og fra arbejde, til gåture med barnevognen, på rejser eller når du på anden vis er ”on the go”.

Med et let tryk på toppen, er koppen åben, og det er muligt at drikke fra den hele vejen rundt. Tryk igen og To Go Click er lukket. To Go Click er smart design og funktionalitet i ét krus. Så undgå engangskrus og tag din egen kaffe med i stedet – det er bedre for både miljø og pengepung.

Farverne for den kommende sæson er inspireret af den nordiske naturs smukke farveskala: Skyernes og frostens sarte blå nuance, skovens dybe, grønne toner, og den smukke grå farve på strandkantens sten. Sæsonens farver hedder Cloud (lyseblå), Dark Forest (mørkegrøn) og Light Grey (lys grå).

Termokoppen er tilgængelig i en 0,2 l og 0,4 l version i stål både udvendigt og indvendigt med vakuum, som sikrer at din yndlingsdrink holder sig varm eller kold i flere timer. To Go Click koppen i stål tåler opvaskemaskine og som en ekstra bonus, har den et smukt, spejlblankt låg, hvor du lige kan tjekke at make-uppen og håret sidder som det skal, inden det næste møde.

To Go Click i de nye farver vil være tilgængelige fra september – og med i alt 12 farver at vælge imellem kan du altid finde en, der matcher din personlige stil.

PRODUKTINFORMATION
Vejl. udsalgspris: 0,2 l DKK 199,95 / 0,4 l DKK 249,95
Mål: Ø 7,2 x 14 cm // Ø 8,3 x 17 cm
Materiale: Rustfrit stål med pulverlakering, PP plastik
Farve: Cloud, dark forest, light grey

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere