27.09.2018  |  Dining  |  Table top

Vinglas til connaisseuren

Indhold fra partner Hvad er dette?

Luigi Bormiolis nye glasserie Tentazioni er designet til at få vinen til at udfolde sig mest muligt, så du kan nyde den fuldendte vinoplevelse.

Et vinglas er ikke bare et vinglas – dets design har stor betydning for, hvordan man oplever vinens komplekse aromaer og smagsnuancer. Helt enkelt handler det om at bevare og fastholde vinens flygtige og fine komponenter længst muligt, inden de forsvinder ud af glasset – og det er netop det, den nye Tentazioni-glasserie er skabt til.

Undersøgelser viser, at Tentazioni fastholder aromaen ca. 53 % længere end standard vinglas. Resultatet er en vin, hvor den frugtagtige smag er fremhævet, mens de syrlige og bitre smagskomponenter minimeres.

Videnskab bag designet  

Serien af Tentazioni-glas er designet til at bevare og fremhæve vinens aroma mest muligt, samtidig med at fornemmelsen af den flygtige alkohol mindskes. Dermed kan du nyde vinens unikke aroma og smag mest muligt, hver gang du drikker af glasset.

Glassenes udformning er langtfra tilfældig. Den nederste, indadbuede form dæmper og bremser den flygtige alkohol, så den ikke blandes med den fine aroma, der stiger højere op i glasset. Den nederste store overflade ilter vinen bedst muligt. Glassets øvre ”dobbeltskorsten” sørger derefter for, at aromaen bevares i længere tid og ikke slipper ud i luften.       

Et glas til enhver vin

Du kan helt sikkert finde et glas i Tentazioni-serien til din yndlingsvin. Udvalget består af syv forskellige glas til røde, hvide og mousserende vine samt glas til prøvesmagning. Tentazioni har også et rummeligt glas til orange vin – en af tidens største trends inden for vin lige nu.     

Glas med 25 års garanti

Tentazioni er ikke kun fantastisk godt egnet som præcise smagsinstrumenter – en ekstra bonus er seriens ekstreme holdbar, da den er skabt af det patenterede SON.hyx-glas, der er en usædvanlig stærk, holdbar og fuldstændig klar og blyfri udgave af det klassiske krystalglas med en fyldig klang. Luigi Bormioli yder derfor hele 25 års garanti mod misfarvning og skår på kant og fod ved normalt brug.

Flere oplysninger om TentazioniTj.dk  

Kontakt:

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere