07.02.2019  |  Kitchen  |  Branchenyt

Verdenspremiere på Ultra Violet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Le Creuset stræber vi hele tiden efter at følge med tidens tendenser og tilbyde det mestaktuelle i vores farverigesortiment.

Vores nyeste farve, Ultra Violet, som PANTONE kårede til årets farve i 2018, er således endnu et eksempel herpå. Den trendy violette farve udstråler noget nærmest uhåndgribeligt og leder tankerne hen på fjerne galakser, teknologisk udvikling eller den spirituelle verden. Der er noget visionært og fremsynet over farven, der allerede har vundet indpas i det skandinaviske design og interiør. Og til februar 2019 kommer turen altså til køkkenerne.

Udvalgte Ultra Violet-produkter Le Creusets Ultra Violet-sortiment består af forskellige produkter, som fra februar 2019 vil være tilgængelige hos landets førende isenkræmmere. Enkelte produkter vil dog kun være tilgængelige i Le Creusets egne butikker eller på lecreuset.dk (indikeret nedenfor).

Lad den ultraviolette farve skinne igennem i din opdækning.

Minigryde 0,25 L Vejl. udsalgspris: 219,95 kr.

Rund støbejernsgryde 24 cm Vejl. udsalgspris:1.999,00 kr.

Kvadratisk grillpande 26 cm Vejl. udsalgspris:1.179,00 kr.

Salt-og peberkværn21cm Vejl. udsalgspris:349,95 kr. pr. stk

Bestik-og redskabskrukke 1,1 L Vejl. udsalgspris:239,00 kr.

Disse produkter forhandles kun i Le Creusets egne butikker eller online:

Heritage rektangulært fad: L: 31/26 x B: 20 cm Vejl. udsalgspris: 26 cm fad: 339,95kr.

Jumbokop 0,4L Vejl. udsalgspris: 169,95kr. 

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere