18.03.2022  |  Interior  |  Design

Vasen og dens (u)krukkede veninde

Det lille budget, den begrænsede plads, det manglende overskud. Der kan være mange gode grunde til, at den store "makeover" af hjemmet lader vente på sig - eller synes uendeligt langt væk. 

Heldigvis har Broste Copenhagen et par farvestrålende idéer og yppige former i glas, ler og glasur, der måske ikke vender op og ned på hjemmet, men som løfter humøret og stemningen.

I denne sæson har Broste Copenhagen fire nye stemningsskabere i kollektionen: Vera med kokette ører og bedårende farvekombinationer i mundblæst glas, Esther med runde kurver og krøllede kanter, Wilma i køn keramik med uhøjtidelige striber og endelig den ukrukkede urtepotteskjuler, Alexa, i nydelige nudenuancer.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere