11.02.2020  |  Kitchen  |  Food

Valentinsdag med Le Creuset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fredag den 14. februar 2020 er det Valentinsdag - en oplagt dag til at hylde netop kærligheden til hinanden og til maden.

Hos Le Creuset mener vi nemlig, at den tydeligste måde at udtrykke kærlighed på er gennem madlavning - hvad enten det er ved at servere et veltilberedt måltid, bage en hjerteformet chokoladekage, dække et romantisk bord eller noget helt fjerde.

Vi har samlet inspiration til kulinariske kærlighedserklæringer og romantiske gaveidéer, der vil gøre sig særligt godt på netop denne dag.

Læs mere om produkterne i den vedlagte PDF-fil. 

Tags: Le Creuset

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere