11.02.2019  |  Bloom  |  Branchenyt

VÆRSGO støtter Hjerteforeningen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er blevet solgt mange julevedhæng i VÆRSGO butikkerne. Så mange, at VÆRSGO-kæden netop har kunne donere 55.000 kr. til Hjerteforeningen.

Livsstilskæden VÆRSGO har netop overrakt en forsinket julegave til Hjerteforeningen. Gaven bestod af en check på 55.374 kr., som kunderne i landets 24 VÆRSGO-butikker har doneret ved at købe det smukke julevedhæng fra Stelton.

Hjerteforeningen kæmper for et sundere og bedre liv for alle danskere, og her glæder man sig over donationen, som skal hjælpe foreningen med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

”Partnerskaber med erhvervslivet er essentielt for Hjerteforeningen. Samarbejdet med VÆRSGO har givet os penge til vores fortsatte arbejde, men lige så vigtigt også en opmærksomhed på hjertesagen ude i butikkerne hos både kunder og personale,” siger Mette W. Hattens, der er fundraisingansvarlig hos Hjerteforeningen, og tilføjer:

”Et partnerskab som dette har kun optimal effekt, når butikspersonalet går aktivt ind i samarbejdet, og det må vi sige, at VÆRSGO’s medarbejdere har gjort. Så stort tak til alle medarbejderne hos VÆRSGO for at gøre partnerskabet levedygtigt.”

Det er kundernes fortjeneste
Hos VÆRSGO giver man de pæne ord fra Hjerteforeningen videre til kunderne. Og så glæder man sig naturligvis over, at man kan være med til at støtte det vigtige arbejde, som Hjerteforeningen laver på vegne af os alle.

”Det er altid en glæde at give gaver, og den bliver bestemt ikke mindre, når man samtidig kan støtte det meningsfyldte og relevante arbejde, som Hjerteforeningen udfører på vegne af alle danskere,” siger Søren Ibsen, direktør i VÆRSGO, og tilføjer, at fortjenesten er kundernes:

”Det er VÆRSGO’s kunder, der er vilde med julevedhænget fra Stelton – både som vedhæng på julegaver og som julepynt – så vi kan overrække så stor en check. Derfor skal der lyde en stor tak til vores kunder.”

Siden 1962 har Hjerteforeningens arbejdet betydet, at Danmark er på internationalt topniveau inden for forskning i hjertesygdomme. I de senere år har foreningen desuden intensiveret indsatsen for at uddanne danskerne i livreddende førstehjælp, udbrede antallet af hjertestartere i det frie rum og sikre støtte og rådgivning til alle mennesker med hjertesygdomme.
 

Tags: VÆRSGO A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere