21.09.2022  |  Bloom  |  Design

Vågn op fra en god nats søvn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Parker mobilen udenfor soveværelset og skift den i stedet ud med et klassisk vækkeur. Du vil højest sandsynligt opleve, at du får en roligere og mere sammenhængende søvn. Undersøgelse viser nemlig at næsten hver 5. af os tjekker mobilen i løbet af natten.

’Okiru’ betyder ’at vågne’ på japansk, og ønsket fra den japanske designer, Kazushige Miyake, var netop at kreere et vækkeur i et stilrent og funktionelt design, der indbyder til en rolig start på dagen. I designet følger funktion og farve hinanden, så det er nemt at indstille ur og alarm. Vækkeuret er lydløst og har snooze-funktion, der aktivers med et let tryk på uret. Samme lette tryk kan på et hvilket som helst tidspunkt aktivere et blødt lys, der gør det muligt at aflæse klokken om natten uden at blive forstyrret af skarpt lys.

Brug Okiru i soveværelse eller andre steder, hvor der er brug for en diskret tidsangiver som fx køkkenet eller entreen.

Okiru kommer i farverne ’black’, ’rose’ og ’light blue’ og kan findes online og i butikkerne fra september 2022.

Produktinformation
Okiru vækkeur
 - Materiale: ABS-, PP-, AS- og TPR plastik
 - Bredde: 8 cm / Dybde: 4 cm / Højde: 8 cm
 - Farver: Black, light blue, rose
 - Vejl. udsalgspris: DKK 349,95 / NOK 549

Design: KAZUSHIGE MIYAKE
Kazushige Miyake er en japansk designer, der er uddannet fra designafdelingen på Tama Art University i Tokyo. I 2005 grundlagde han sit eget design studio, Miyake Design, der stræber efter at designe funktionelle og tidsløse produkter til hjemmet. Han er kendt for et enkelt formsprog, hvor produktets funktionalitet er let aflæselig i designet. Karakteristiske træk er organiske former, der bløder produktet op, og gør det behageligt at se og holde på.
 

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere