29.03.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

UNIKT WHISKY-SÆT FRA PEUGEOT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvordan får man den optimale smag og aroma ud af en god whisky? Peugeot har fundet løsningen i et specialdesignet glassæt, der fremhæver aromaen.

Peugeots whisky-sæt er med sin helt originale form og teknologi en smart løsning til at nyde noget af den bedste og mest krævende spiritus i verden, fx whisky, cognac og Armagnac. Glassets særlige egenskaber er skabt til at glæde ganen med alle whiskyens finesser og aromatiske detaljer, mens den stærke, aggressive lugt af alkohol minimeres.

Sådan virker det

Glasset er med sine stilfulde kurver omhyggeligt designet til fremhæve whiskyens aroma, mens glassets centrale kuppel tæmmer alkoholens heftige, brændende fornemmelse. For at udnytte glassets egenskaber fuldt ud er det vigtigt, at den centrale kuppel ikke dækkes. Dermed raffineres aromaen lynhurtigt.

Den intelligente, kølende base i metal giver en ideel temperatur uden brug af is, hvilket forhindrer risikoen for termisk chok. Den medfølgende brik fremhæver designet og gør smagningen til et øjeblik af perfektion. Sofistikeret og originalt – made in France.

Se mere her 

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere