17.02.2021  |  Furniture  |  Design

Ukompliceret enkelthed

Med en ukompliceret enkelthed og en kærlig reference til bløde former, er sofabordet No. 100 fra Intarsia Furniture en klassiker i den moderne indretning.

No. 100 har det samme simple og stringente udtryk, som findes i Intarsia Furnitures andre designs, og afspejler familiens Aakjærs kærlighed til minimalisme.

No.100 er designet af møbelsnedkeren Jørgen Aakjær Jørgensen tilbage i 1960'erne. Bordpladen er udformet i førsteklasses egetræsfinér, hvilket tilføjer bordet et tidløst udtryk. Det smukke sofabord er med kombinationen af organiske former og skarpe, lige linjer et elegant og minimalistisk møbel.

Den runde bordplade og den kvadratiske magasinhylde i fransk flet, bindes sammen af bordets øvrige detaljer, såsom den bløde bue fra sargen. 

No.100 er et typisk udspring af Jørgen Aakjær Jørgensens design-DNA, hvor der bliver leget med kontrasterne og kredset om detaljerne, men hvor enkelhed og funktionalitet er de dominerende parametre for det endelige resultat.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere