25.10.2016  |  Business  |  Branchenyt

Trend: Store spejle hitter i boligindretningen

Ifølge flere indretningseksperter trender store spejle enormt i øjeblikket. Trenden kommer fra udlandet, lyder det.

Det er blevet rigtig populært at indrette sit hjem med store spejle – og gerne så mange af dem som overhovedet muligt. Spejle giver lys, rum og liv i hjemmet, skriver Søndagsavisen, som har talt med de to indretningseksperter Birgitte Vosper fra BusyBees og Heidi Winther, indehaver af Hjerterum.

De to indretningseksperter bekræfter tendensen og mener, at vi herhjemme har ladet os inspirere af det store udland.

“Vi har spottet ideen i de udenlandske boligmagasiner, hvor alt ofte er enormt i vores målestok”, siger Heidi Winther.

Rammerne er vigtige
Store spejle tilfører især karakter til hjemmet, hvis de er omgivet af flotte rammer.

”Det er selvfølgelig vigtigt med en flot ramme omkring spejlet, der afspejler boligejerens stil. Det bliver et helt kunstværk, og så ser det jo fantastisk eksklusivt ud”, siger Heidi Winther.

Læs også: Naturlige og bæredygtige materialer hitter

De to eksperter mener desuden, at der gerne må være en del luft omkring spejlene, da det giver det bedste udtryk. De anbefaler ligeledes, at de store spejle bruges i entréer og stuer – stuerne skal dog have en vis størrelse for at kunne ”bære” de store spejle.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere