02.03.2020  |  Business  |  Branchenyt

Trapper ned efter 50 år i den danske isenkrambranche.

Adm. direktør i Thuesen Jensen A/S, Jens Peter Thuesen Jensen sælger sine aktier i F&H Group A/S.

Jens Peter Thuesen Jensen stopper som adm. direktør for Thuesen Jensen A/S, som hans far grundlagde tilbage i 1939. I stedet bliver han bestyrelsesformand, og han vil derfor stadig have indflydelse på den særlige Thuesen Jensen kultur, der har kendetegnet virksomheden gennem 80 år. Det skriver F&H i en netop udsendt pressemeddelelse.

Fælles fusion

I 2018 gik Thuesen Jensen A/S og F&H A/S sammen og etablerede et fælles brandhouse, F&H Group A/S med Jens Peter Thuesen Jensen som medaktionær. Nu overtager F&H Holding A/S alle aktierne og adm. direktør i F&H A/S Knud Lomborg, er herefter også adm. direktør i Thuesen Jensen A/S. 

Jens Peter Thuesen Jensen vil fortsat sidde i bestyrelsen i F&H Group A/S, der via F&H Holding A/S har norske Canica AS som ultimativ ejer, og ligeledes vil han sidde i bestyrelsen for F&H A/S.

Ifølge pressemeddelelsen udnævnes Martin B. Larsen til kommerciel direktør med ansvar for Thuesens Jensens indkøb og salg i Danmark, og indkøbsdirektør Helle Gangsted-Rasmussen fratræder efter hele 45 år i Thuesen Jensen A/S. Martin B. Larsen indgår i F&H’s direktionsgruppe, og samtidig optimeres en række interne arbejdsgange i bl.a. Logistik, HR, Finans og Marketing mellem de to selskaber.

www.fh-as.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere