26.08.2016  |  Kitchen  |  Udstyr

TOULOUSE – KLASSISKE FADE FRA PILLIVUYT

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pillivuyt vender tilbage til sine rødder med serien Toulouse, der består af en vifte af smukke porcelænsfade til hverdagens kulinariske oplevelser.

Fadene har i bunden en plissering, der symboliserer ovnfaste egenskaber og fortæller historien om godt håndværk med respekt for traditionen i et nutidigt design. Formen på fadenes håndtag er inspireret af buerne på ovnene, hvor porcelænet brændes. Toulouses udvalg af kvadratiske, rektangulære og runde fade giver dig mulighed for at tilberede mange forskellige retter og servere dem med klassisk Pillivuyt-stil. Bon appétit!

Porcelæn med stærke egenskaber 

Toulouse-fadene tåler termisk chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).
Glasuren er stenhård og uporøs, og den hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve. Pillivuyt giver 2 års brudgaranti, hvis du kommer til at beskadige dit porcelæn samt livslang garanti på alt porcelæn, der ikke lever op til Pillivuyts høje kvalitetsstandard, under forudsætning af korrekt brug.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse og med en glasur, der brændes ved særligt høje temperaturer op til 1400 °C, bliver porcelænet ekstremt stærkt og overfladen ekstra modstandsdygtig og tæt.
Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet
• Ovnfast
• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Se udvalget af Toulouse-fade her  eller på Pillivuyt.dk 

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere