09.04.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Til det nye nordiske køkken

På samme måde som nordisk madlavning er kendetegnet ved naturlige ingredienser, er Fiskars’ Norden-serien udviklet af solide materialer af højeste kvalitet.

Serien findes både i rustfrit stål og støbejern og har en unik Thermium™-mineralbelægning, der er helt fri for plast og flourstoffer. Sammenlignet med non-stick belægninger af PTFE og keramisk belægning er levetiden på køkkengrej behandlet med Thermium™ også længere. 

Støbejernsserien har smukke detaljer af varmebehandlet finskproduceret birketræ, der går igen i den tilhørende knivserie. Knivbladene er lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet for fremragende skarphed og holdbarhed.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere