19.02.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Til den gode kaffeoplevelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Emma kaffekværnen fra Stelton er en kompakt, elektrisk kaffekværn i et stilrent design. Kaffekværnen er en spændende nyhed i den populære Emma-serie og komplementerer både elkedel, termokande og kaffekrukke fra samme serie.

Hvad enten man foretrækker at brygge sin kaffe på en almindelig kaffemaskine, stempelkande, slow-brew kaffebrygger eller en espressomaskine, er friskkværnede bønner en stor del af den samlede kaffeoplevelse, da de naturlige aromaer og olier bevares.

Emma kaffekværnen fra Stelton er en kompakt, elektrisk kaffekværn i et stilrent design, der let og hurtigt maler op til 60 g bønner ad gangen.

Går man meget op i kaffe og ønsker at få den helt optimale smag ud af bønnerne, er det vigtigt, at man kun maler den mængde bønner, man skal bruge, umiddelbart inden kaffen skal brygges, da bønnerne begynder at miste smag og aroma, så snart de er malet. Hvis man til gengæld gerne maler kaffe til flere kopper ad gangen, kan den friskmalede kaffe opbevares i Emma kaffekrukken, der med sit lufttætte låg sikrer, at smag og aroma bevares på bedst mulig måde.

Kværnen er lille og praktisk og betjenes let med én hånd, da tænd og sluk-knappen er placeret på låget og giver mulighed for pulserende eller kontinuerlig maling af bønnerne. Med det transparente låg, kan man nemt se, hvornår den ønskede grovhed er nået. Den beskedne størrelse gør, at kværnen med fordel kan stå ved siden af kaffemaskinen, så den altid er klar til brug. Ønsker man at have kværnen stående i skuffen, fylder den ikke meget, og ledningen rulles let op og opbevares i soklen.

Kaffekværnen er en spændende nyhed i den populære Emma-serie og komplementerer både elkedel, termokande og kaffekrukke fra samme serie. 

I butikkerne fra marts 2019.

PRODUKTINFORMATION
Design: HolmbäckNordentoft
Vejl. udsalgspris: DKK 399,95
Mål: Ø 10 cm / H 19 cm
Materiale: Plast og stål
Farve: Grå

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere