24.06.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Tag naturen med i seng

De nye sengetøjsmotiver i serien Bedtime Botanicals fra Södahl er skabt i samarbejde med designer Pernille Folcarelli, der har specialiseret sig i grafiske tryk af botaniske motiver.

Med naturens motiver skaber Pernille Folcarelli designs til rolige og sanselige rum, så de fungerer som naturlige, behagelige åndehuller i en hektisk verden. Hun arbejder med motiver, der åbner øjnene for naturens unikke detaljer og skønheden i det nære.

I de originale tryk arbejder Pernille Folcarelli med friske planter og græsser på papir på en gammeldags kobbertrykspresse.

De håndtrykte værker bliver herefter bearbejdet og videreudviklet til tryk på tekstiler. Når motiverne forstørres, opstår nye detaljer, man måske ved første øjekast ikke lægger mærke til.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere