18.01.2022  |  Business  |  Trends

Succes på Nordstil

Der var stor tilfredshed blandt de besøgende o gen stor lyst til at lægge ordrer på den første Winter Nordstil, der netop er afsluttet i pandemi-tider.

Efter aflysninger og udskydelser af messer i både Frankfurt, Paris og Stockholm, var Nordstil i Hamborg det første sted, branchen kunne mødes og få et inspirerede indblik i tendenserne og de nye produktsortimenter til foråret og sommeren såvel som til den kommende jule-sæson.


Mere end 12.000 besøgende havde fundet vej til Hamborg, hvor 670 udstillere fra Tyskland, Danmark, Holland og Sverige viste deres nyeste kollektioner og ikke mindst masser af inspiration til branchen.


Som forventet i forhold til coronasituationen var der færre besøgende end normalt, men til gengæld var de yderst motiverede.


"Nordstil har vist én ting over de seneste tre dage. Branchen vil have den treenighed af messer, nyheder og personlig kontakt på trods af mere besværlige forhold. Stigningen i antallet af udstillere og besøgende i forhold til sidste sommer har overbevist os om, at Nordstil igen er et sikkert sted at gøre forretning”, siger Stephan Kurzawski, Senior Vice President Consumer Goods & Sales.

Nextrade på Nordstil
Den digitale ordreplatform Nextrade er blevet en all-rounder, når det kommer til digitaliseringen af detailhandlen. Mere end 10.000 bestiller fra 400 brands på platformen 24/7.


Den næste summer Nordstil holdes fra 23. to 25. juli 2022, and den næste winter Nordstil fra 14. to 16 januar 2023.
-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere