Nordstil

Trends

Ordreglæde på Vinter Nordstil 2023

14.500 besøgende var glade for de kreative produktverdener og originale og moderne tilgange fra de 720 udstillere fra Tyskland og udlandet, og på messebesøgs- og udstillersiden registrerede Nordstil høje tilfredshedsvurderinger.

Ledelse & drift

Fællesstande med tilskud i 2023

Branchenyt

Winter Nordstil 2022 vil finde sted!

Så er det tid til at tage til Hamborg for at gøre forretning, for Nordstil, der løber ad stablen i weekenden fra 15.-17. januar har fået grønt lys af myndighederne.

Branchenyt

Kom med på SMVdanmarks fællesstande

SMVdanmark står bag en række fælleseksportfremstød for interiør- og designbranchens aktører. Det betyder, at der gives støtte til deltagelse på fællesstande på Maison & Objet, Ambiente og Nordstil i Hamborg og som noget nyt også på e-handelsplatformen Wayfair.

Ledelse & drift

Nordstil er aflyst

Som en reaktion på corona-situationen i Tyskland, har man netop besluttet at aflyse Nordstil i Hamborg.

Branchenyt

Skal du med på Nordstil eller TrendSet?

Eksportrådet har bevilget 50 pct. tilskud til deltagelse på fællesstande på Nordstil i Hamborg fra 16.-18. januar 2016 samt på Trendset i München fra 9.-11. januar, og det er nu, du skal tilmelde dig!

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere