19.04.2022  |  Furniture  |  Design

Stringent skulptur

Normann Copenhagens sidebordskollektion Stock er blevet ekspanderet med to nye farvetilføjelser. Den tidløse version i rustfrit stål tilføjer elegance og et moderne touch til boligindretningen. Mens Warm Grey varianten er raffineret i sit ydre, men mere levende og forfriskende end en diskret og neutral grå. 

Med udgangspunkt i de mest elementære ståldele har designteamet bag Stock, MSDS Studio, skabt et arkitektonisk lille sidebord. Stock-bordet viser metal på en rå og dekonstrueret måde, alt imens det opretholder en delikat, rigid kvalitet.

Bordets ukonventionelle ben-arrangement fremhæver materialets styrke og giver en interessant sammensætning af elementer. 

De æstetiske negative rum - det luftige hulrum under den runde bordplade og trekanten mellem de vinklede ben - er resultatet af at se bort fra den traditionelle arrangering af bordbenene og skabe en ny form for symmetri. 

Bordet fås i seks farver, som hver især supplerer dets karakter på forskellig vis: en varm, afrundet vinrød og grå, rolig blå, klassisk sort og hvid samt en rå stål.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere