25.04.2019  |  Dining  |  Brugskunst

Street food aventgarde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Le Creuset elsker vi de levende gadekøkkener, hvor der anrettes små autentiske lokale eller regionale retter i boder side om side.

Street food er blevet allemandseje og en trendy måde at spise på, hvor smage fra hele verden er inden for rækkevidde. Så hvorfor ikke vende det hele lidt på hovedet og bringe gadekøkkenet hjem til dig, hvor du kan mixe ingredienser, farver og teksturer efter dine helt egne præferencer?

Til at hjælpe med at fremtrylle dine personlige, lækre 'street food'-lignende gourmetanretninger har vi udvalgt en række støbejerns-, stentøjs- og aluminium non-stick-produkter.

Buffetgryde, oplagt til delemad

Le Creuset buffetgryde i støbejern har den ideelle form og størrelse til braissering og deleanretninger som fx paella, idet den brede stegeflade sikrer maksimal kontakt med varmekilden. Støbejernet holder på varmen længe efter, at gryden er taget væk fra varmekilden, hvorfor buffetgryden også er ideel at sætte direkte på bordet til servering. Mål:  3,5 L / 30 cm.

Vejl. udsalgspris:
2.049,00 kr.

For at se yderligere street food-inspiration, klik her

Tags: Le Creuset

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere