01.06.2015  |  Business  |  Branchenyt

Stipendier til designere og kunsthåndværkere

Statens Kunstfonds Legatudvalg for Kunsthåndværk og Design har for nylig uddelt fem treårige stipendier til ”kunsthåndværkere og designere med en særlig tyngde og et særligt kunstnerisk talent”.

Ud af i alt 340 ansøgninger har Statens Kunstfonds Legatudvalg for Kunsthåndværk og Design, udover 93 arbejdslegater, uddelt fem treårige arbejdsstipendier. Det skriver designdenmark.dk.

Stipendierne er gået til ”kunsthåndværkere og designere med en særlig tyngde og et særligt kunstnerisk talent”. Formålet med stipendierne er at give modtagerne mulighed for arbejdsro til deres kunstneriske virke.

Modtagerne af de treårige stipendier er:

Katrine Borup, smykkekunstner

Line Depping og Jakob Jørgensen, møbeldesignere

Otto Dickmeiss, illustrator

Marie Torbensdatter Hermann, keramiker

Margrethe Odgaard, tekstildesigner

Hvert stipendie består af i alt 855.000 kroner, og i alt har Statens Kunstfonds Legatudvalg for Kunsthåndværk og Design uddelt legater og stipendier for 11.605.000 kroner. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere