10.07.2020  |  Dining  |  Trends

Stilrent gyldent rosa bestik

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida byder foråret og sommeren velkommen med gyldent rosa RAW bestik i et stilrent, tidløst design og en høj kvalitet, som tåler opvaskemaskine.

Det stilrene RAW bestik fås nu i endnu en smuk nuance: rosegold. Den blide gylden rosa farve er som skabt til varme sommerdage, både inde og ude på havebordet, hvor det med fordel kan kombineres med råt, farvet stentøj eller fint hvidt porcelæn. Designet er præget af rene, enkle linjer med fokus på komfort og tidløs æstetik.

Bestikket er fremstillet i rustfrit stål med en gylden rosa belægning af en høj kvalitet, som tåler opvaskemaskine.

Vejledende pris: 599,- DKK for 16 dele (4 gafler, 4 knive, 4 spiseskeer og 4 teskeer).

RAW er moderne design til bord og køkken - lækkert tilbehør i et enkelt, råt design, som fremhæver og hylder materialerne i deres rå og enkle form. Christiane Schaumburg-Müller er med under hele designprocessen, og RAW bærer tydeligt præg af hendes skarpe sans for mode, æstetik og design.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, pressefotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere