09.03.2020  |  Dining  |  Table top

Stilren salatservering

Indhold fra partner Hvad er dette?

Servér sommerens friske salater i den nye Hoop serveringsskål og med Hoop salatbestik designet af Unit 10 for Stelton

Servér sommerens friske salater i den nye Hoop serveringsskål og med Hoop salatbestik designet af Unit 10 for Stelton.

Med den stilrene og rummelige serveringsskål, er det let at anrette en smuk salat eller servere pasta og desserter til hele familien. Skålen er desuden flot alene eller som frugtfad, og den røgfarvede nuance passer perfekt ind i en moderne boligstil og kan komplementere stort set alle spisestel. Skal der ekstra hygge på bordet, passer Hoop fyrfadsstagen perfekt og skaber et harmonisk udtryk.

Hoop salatbestik er udført i karboniseret asketræ; en proces der har givet bestikket den smukke mørke nuance og dybe glød, helt uden brug af kemikalier. Med det tynde, lange skaft og de rene linjer passer salatbestikket perfekt til serveringsskålen, og den lille logobrik giver et diskret hint til Steltons designarv.

Hoop serveringsskål og salatbestik er på hylderne fra marts 2020.


PRODUKTINFORMATION

Hoop serveringsskål
Materiale: Mundblæst glas
Mål: Ø 30 x 8 cm
Volume: 4 l.
Farve: Smoke
Vejl. udsalgspris: DKK 649,95

Hoop salatbestik
Materiale: Karboniseret asketræ
Mål: 30 x 1,3 x 6,3 cm
Vejl. udsalgspris: DKK 249,95

FIND FORHANDLER
https://bit.ly/2I2lshP

DESIGNER
Unit 10 er en skandinavisk tegnestue med en fransk-canadisk accent. Tegnestuen blev grundlagt i 1999 af Anne Marie Raaschou-Nielsen og Francis Cayouette og ligger i centrum af København. Duoens interesse for emotionelt og funktionelt design kommer til udtryk i møbler, indretningsdesign og produkter, designet for kunder i hele verden. Unit 10 Design har bl.a. designet adskillige produkter for RIG-TIG og Hoop vaserne for Stelton.

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere