28.02.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Stelton-serie vinder international pris

Svensk designet vase- og skålserie med inspiration fra naturen er blevet præmieret på Ambiente.

Den prestigefyldte Tableware International Awards of Excellence blev uddelt da Ambiente, Europas største handelsmesse for køkken- og interiørbranchen blev afholdt i Frankfurt i starten af februar. Her løb Stelton med sejren i kategorien Decorative for kollektionen Stockholm Lignum, designet af den svenske duo Bernadotte & Kylberg.

Stockholm-kollektionen er skabt med baggrund i designernes kærlighed til den stockholmske skærgård. Med Stockholm Lignum, lanceret i efteråret 2019, er inspirationen til det kunstneriske mønster og de smukke nuancer af brun, rød, grøn og blå fundet i vegetationen, der omkranser den billedskønne skærgård.

Kollektionen der består af tre vaser og tre skåle i forskellige størrelser er fremstillet i aluminium med kold emalje. Mønsteret lægges på i hånden og gør både vaser og skåle til unikke kunstværker.

www.stelton.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere