01.07.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Stack it your way.

Indhold fra partner Hvad er dette?

ENS? - nyt arkitekttegnet stel fra aida A/S Funktionelt stel - kombiner delene til nye funktioner.

C.F. Møller Arkitekter – en af Skandinaviens største og mest indflydelsesrige tegnestuer i spændet mellem arkitektur, interiør og design – og aida indledte et samarbejde for 2 år siden med henblik på at udvikle noget markedet mangler.

aida har i samarbejde med C.F. Møllers produktdesignere udviklet et tidsløst design stel i høj kvalitet til en pris, der kvalificerer ENS? til at blive en ny klassiker til alle anledninger.

Seriens navn er ENS?, som betyder cirkel på japansk. Cirklen og de indadgående kurver er karakteristisk for designet, som forener den nordiske designtradition med inspiration fra et af porcelænets oprindelseslande Japan. Det udmønter sig i en serie, der på én gang er moderne klassisk og udtrykker ro og elegance.

Alle elementer i ENS? serien er designet, så de kan ”stackes” på din helt egen måde. Stackes betyder, at elementerne passer sammen når du serverer, i stedet for bare at være kopper, skåle og tallerkener.

Stack, når maden eller drikken, skal holdes varm. Stack, når du skal bære måltidet hen til bordet eller ud i haven. Stack, når du skal dække bord. Stack, når du skal imponere gæsterne. Stack, når du skal opbevare maden i køleskabet.

www.aida.dk

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere