30.10.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

SOFISTIKEREDE SORTE RILLER

Indhold fra partner Hvad er dette?

mystik på middagsbordet med Lyngby by Hilfling

Der er noget på en gang topraffineret og en lille smule mystisk over sort, og det gælder i høj grad også det nye klassiske Lyngby by Hilfling stel i den velourbløde matsorte udgave. De sorte tallerkener fremhæver maden med sin diskrete matte baggrund, så selv frikadeller og stuvet hvidkål kommer til at ligne noget fra en Michelin-restaurant. Men det er selvfølgelig mere end tilladt at anrette mere eksotiske scoreretter på det labre sorte stel.
Dæk bordet helt i sort og gråt, eller gør det grafisk med en sort/hvid mønstret dug. Placer tallerkenerne direkte på plankebordet eller brug mormors hvide damaskdug og arvesølvet – det hele fungerer, for det sorte Lyngbystel har sin helt egen personlighed, som du frit kan matche med din egen stil.

Lyngby by Hilfling stellet omfatter i første omgang middagstallerken, frokosttallerken, stor og lille dyb tallerken samt stort og lille termokrus.

Lyngby termokrus, 30 cl, hvid eller mat sort, 299,95 DKK
Lyngby termokrus, 10 cl, hvid eller mat sort, 199,95 DKK
Lyngby middagstallerken, 27 cm, hvid eller mat sort, 199,95 DKK
Lyngby frokosttallerken, 20 cm, hvid eller mat sort, 139,95 DKK
Lyngby dyb tallerken, 23 cm, hvid eller mat sort, 179,95 DKK
Lyngby dy tallerken, 21 cm, hvid eller mat sort, 159, 95 DKK

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere