14.03.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

Colour of Spices I

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ekstra krydderi på tilværelsen – og i maden

Hos Le Creuset kan vi næsten ikke få nok af farver – både på vores produkter og i maden. Vi starter derfor 2017 op med at slå et slag for de mange fantastiske, farverige krydderier, der sætter kulør på tilværelsen i køkkenet og får maden til at smage af mere. Det er bl.a. også derfor, vi kommer med følgende nyheder:

Tagine
Cerise-farvet tagine med emaljeret støbejernsbund og kegleformet låg i glaseret stentøj. Under det kegleformede låg cirkulerer damp og væske, så saften bevares, og den færdige ret fyldes med smag. Taginens bund kan bruges for sig selv og egner sig fint til både stegning, som gryde og som ildfast fad i ovnen. De varmebestandige egenskaber i støbejernet holder på varmen, så bunden også egner sig til servering. Den nye taginestørrelse på 2,3 L/ 27 cm er ideel til 4 personer. Pris: kr. 1.499.

Morter
Stentøjsmorter i farverne Volcanic og Creme. Indersiden af morteren og enden af støderen er ikke glaseret, idet det rå stentøj sikrer god friktion, så smagen fra krydderier og urter bedre frigives. Morteren tåler rengøring i opvaskemaskine. Mål: 0,3 L. Pris: kr. 259,95.

Toughened Non-Stick wok
Toughened Non-Stick wok i aluminium og med to varmeafvisende håndtag. De skrå sider fordeler varmen ud i hele panden, og kun en minimal mængde fedtstof er nødvendig under tilberedning. Den stærke Non-Stick-belægning på indersiden gør desuden maden svær at brænde på, men den efterfølgende rengøring let. Wokken tåler alle varmekilder - inklusiv ovn op til 260° C. Størrelsen på 6 L/32 cm er ideel op til 6 personer. PFOA- og PFOS-fri som Le Creusets øvrige Toughened Non-Stick-produkter. Pris: kr. 1.299.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere