25.08.2019  |  Kitchen  |  Udstyr

Somme - Nyhed fra Pillivuyt Gourmet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt kogegrej til madentusiasten fra Pillivuyt Gourmet. Serien Somme er 3-lags kogegrej til alle dine kulinariske oplevelser.

3-lags kogegrej til alle dine kulinariske oplevelser 

Serien Somme er skabt af en 3-lags konstruktion af rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål, der udnytter materialernes gode egenskaber optimalt. Somme er velegnet til alle komfurtyper med håndtag, der forbliver tempererede. Gryderne har indvendige mål, mens de praktiske stållåg har damphuller for at minimere risikoen for, at de koger over. Gryderne tåler opvaskemaskine.

Somme-seriens stegepander fås med og uden en 3-lags Quantanium non-stick belægning, der er PFOA-fri, og som gør det endnu nemmere at tilberede råvarer med minimalt behov for fedtstof.

Foruden Somme har Pillivuyt Gourmet dette efterår nyhederne Marne, Rhinen og Garonne Mini. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer. 

Om Pillivuyt Gourmet 

Pillivuyt Gourmet er perfekt til at blive brugt til både hverdagsmadlavningen og den 3-retters gourmetmiddag. Pillivuyt Gourmets nye serier giver dig mulighed for at vælge en kollektion af gryder og pander, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren eller nybegynder i køkkenet. Funktionaliteten er helt i top, da de nye serier passer til alle varmekilder og fås i flere flotte designs, materialer, størrelser – og ikke mindst en fantastisk kvalitet.

Udvalgte priser

Somme gryde med låg 5 liter, vejl. pris 949,95 kr.

Somme stegepande non-stick 28 cm, vejl. pris 799,95 kr.

Find nyhederne fra Pillivuyt Gourmet og forhandlerliste på tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere