10.04.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Som taget ud af et Lundstrøm maleri

Grundlagt i 2017 er Raawii et nyt designfirma, der stræber efter raffineret enkelhed.

Firmaet Raawii lever og arbejder for tre grundregler: Der skabes produkter med en klar fornemmelse af proportioner, designeren skal kunne ses og høres og så har produktionen respekt for mennesker og samfund.

Det er designeren Nicholai Wiig-Hansen, der står bag den første kollektion med navnet Strøm fra Raawii, og han har tydeligt fundet sin inspiration i kunstneren Vilhelm Lundstrøms stærke farver og volumen. Han så det smukke i det enkle, og var en mester til med klare former og farver, at få enkle, funktionelle dagligdags objekter til at fremstå smukke og eksklusive.

Raawii produkterne er nærmest som taget ud af et af Lundstrøms verdenskendte stillebens og de smukt proportionerede objekter i keramik og i seks forskellige statement farver er både klassiske og tidløse, men tilføjer ligeledes et moderne touch til bordet og indretningen. Kollektionen består af en kande i to størrelser, en vase i to størrelser og en skål også i to størrelser og fås i farverne: orange, pink, grøn, gul, grå og blå.

www.raawii.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere