14.03.2018  |  Interior  |  Brugskunst

Som en lav nordisk vintersol

Det nye danske belysningsbrand Nuura vil skabe unik og æstetisk belysning og er inspireret af den nordiske naturs råhed, overdådighed og det utrolig smukke lys, der findes på den nordlige halvkugle.

Med udgangspunkt i lysekronen har Nuura skabt 4 belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem eller offentlige steder.

Kollektionen Miira er en komplet og unik serie af lamper i et tidløst design, som leder tankerne hen på nordisk elegance. Miira, som betyder smukt syn, er designet af den prisvindende danske designer, Sofie Refer. Serien består af to større lysekroner med 13 eller 6 pendler, en mindre lysekrone med 4 glaskupler, en enkelt pendel samt en bord- og en væglampe.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Kollektionen er produceret i Sverige og er udført i højeste kvalitet med farvet metal og glas. Det mundblæste glas fås i et optikglas med præget mønster og i opalhvidt glas, som blidt spreder et nordisk lys.

www.nuura.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere