18.09.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Sofistikeret simplicitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Le Creusets nye farve Meringue er en hyldest til det moderne hjem.

Med sin kombination af underspillet luksus og naturlig ro forvandler farven dit køkken og hjem til en moderne oase - et perfekt match til nordisk, minimalistisk design.

Ligesom den franske delikatesse af samme navn er Meringue-farven fuld af elegance. Gradueringen starter med en blank struktur med farve som piskede æggehvider og flyder over i en varmere, ristet tone, hvilket skaber en ombréeffekt, der kommer forskelligt til udtryk afhængigt af produktet.

Den hvide farve benyttes ofte som et symbol på en ny begyndelse, mens de varme brune toner trækker tydelige referencer til naturens kvaliteter. Farven kan derfor opleves som et behov for en ny tid: et forenklet liv i balance og harmoni med sine omgivelser.

Mere fra Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.dk

Siden 1925 er generationer blevet inspireret af Le Creusets unikke køkkenudstyr, der er indbegrebet af høj kvalitet og klassisk design. Vores ikoniske støbejernsprodukter fremstilles fortsat på det oprindelige støberi i Frankrig og efter de samme håndværksmæssige traditioner. Et kontinuerligt fokus på innovation har samtidig sikret, at Le Creuset gennem årene har udviklet sig fra alene at producer…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere