28.09.2018  |  Dining  |  Table top

Smuk servering med nyt Plissé-porcelæn

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pillivuyts nye porcelæn i Plissé-serien giver dig mulighed for at servere med stil – hvad enten du er til trendy tapas, klassiske desserter eller en skål lækker, sund salat.

Pillivuyts Plissé er superelegant på bordet og du får nu endnu flere muligheder for at servere dine yndlingsretter på smukkeste vis. En af efterårets flotte nyheder er Plissé serveringsplatter i tre forskellige størrelser, der er en utrolig elegant og smuk måde at servere anretninger på, fx hors d’oeuvre, ost, sushi eller små skønne kager. Du kan naturligvis sagtens bruge serveringsplatten til anderledes servering af både forretter og hovedretter.  

Plissé serveringsplatter vejl. pris fra kr. 189,95

En tapasaften med familie og venner er en utrolig hyggelig måde at spise sammen på med mange forskellige lækre små anretninger, der både smager godt og ser utroligt indbydende ud. Pillivuyts nye Plissé tapasfad på 24 cm er skabt til at servere din tapas og andre anretninger i enkelt, elegant og klassisk Plissé-stil.    

Plissé tapasfad, 24 cm vejl. pris kr. 249,95 

En Plissé-skål fra Pillivuyt er en unik kombination af elegance, håndværk og fransk designhistorie. De er ikke kun praktiske til servering, men også smukke på bordet – og det gælder ikke mindst de nye skåle i tre størrelser samt et Plissé bæger på 20 cl. til varme og kolde drikke.

Plissé skåle vejl. pris fra kr. 129,95

Plissé bæger, 20 cl vejl. pris kr. 139,95

Plissé til det klassiske og moderne bord

Enkelt, elegant og klassisk. Pillivuyts Plissé-porcelæn er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra mere end 100 år gamle støbeforme. Serien er med sin fine plissering kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance.

Flere oplysninger Tj.dk 

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

Mere fra THUESEN JENSEN AS

THUESEN JENSEN AS

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top.   Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands:  Pillivuyt, Kitchen…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere