16.11.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

The Smoking Gun Pro – røg i køkkenet på den fede måde

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi elsker smagen af røg i fødevarer. Røgsmag er grillsmag. Hop med på bølgen, og tag din madlavning til det næste niveau med denne eksklusive røgpistol fra Sage - og læs Rasmus Palsgårds test af den.

Ekstra kant til din madlavning!

Røgning er en tusind år gammel teknik til at konservere kød og fisk på. I gamle dage blev madvarerne hængt op i skorstenen, så kunne de holde sig i månedsvis. I dag røger vi maden for at få en fantastisk smagsoplevelse - og fordi det er sjovt. Med det lille vidunder fra Sage kan du hurtigt og nemt tilføre selv maden det ekstra pift – uden brug af varme. 

Nemt og lækkert

Røgpistolen laver kold røg og giver straks den eftertragtede grillsmag, uden at du skal tænde op i grillen. Ultranem at betjene: Fyld træsmuld i det lille kammer i toppen, tryk på knappen, vælg styrke og hold en lighter eller tændstik ned til træsmuldet, så det gløder. Hold slangen hen til det, du ønsker at tilføre røg, og få minutter efter har maden fået en pikant røgsmag. Eksperimentér gerne med både kylling, fisk, steaks, spareribs, grøntsager, cocktails, desserter, chokolade, popcorn, smør, rå østers, marmelade. Så nemt og super lækkert.

Rasmus Palsgård, der er journalist og blogger om mad og drikkevarer på sin side feinschmeckeren.dk  har testet the Smoking Gun PRO og skriver bl.a.:

… Røg har haft sin plads i det nordiske køkken i hundredvis af år. Oprindeligt har det været en måde at præservere fødevarer på, inden man fik de kølemuligheder, vi har i dag og i takt med udviklingen af denne metode har vi helt naturligt også fået smag for varer såsom røget laks, makrel, rygeost og skinke.

Det første indtryk: Der er god tyngde i the Smoking Gun Pro. Man har indtrykket af, at man står med kvalitet i hånden. Drejehjulet er nemt at betjene og en smart feature.

Læs hele Rasmus Palsgårds anmeldelse her:

http://feinschmeckeren.dk/anmeldelser/the-smoking-gun-pro-roeg-i-koekkenet-paa-den-fede-maade/

Sage the Smoking Gun PRO koster vejledende 1.499,- DKK.  Nærmeste forhandler oplyses hos Witt.

Billeder: http://media.witt.dk:8080/_Zk3AP3Ej7fK2WR

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere