21.10.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Skulpturelt design med uendelige kombinationsmuligheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ora serien af Debiasi Sandri.

Den italienske designduo, Daniel Debiasi & Federico Sandri, står bag den smukke, nye Ora serie fra Stelton, som er kendetegnet ved et harmonisk og organisk udtryk. Designfilosofien har været at skabe en kollektion, som ikke består af hverdagsobjekter, men af designgenstande man knytter særlige bånd til, og som kan vare hele livet.

Ora serien består af flere skulpturelle elementer. De kan stå alene eller placeres i stilfulde kompositioner, der leger med kontrasterne mellem det enkle rå stål og de bløde organiske former og rolige farver, som serien bærer. Denne symbiose mellem former og materialer resulterer i en varm, minimalistisk elegance.

I serien indgår skåle og lysestager i forskellige former. Materialerne er stål, træ og glas. Ora skålenes matte yderside og indersidens blanke overflade danner et spil af lys og refleksioner, som brydes af den karakteristiske stålkant. Kanten tilfører de bløde former en overraskende dimension, hvor materialevalget blottes bag den farvede overflade. Skålene kommer i tre størrelser og to forskellige farveserier. Ora lysestager findes i både blankpoleret, rustfrit stål og i massivt bøgetræ.

Lysestagerne kommer i to størrelser som kan anvendes til både fyrfadslys og kronelys, alt efter hvilken vej stagen vender. Ora fyrfadsstagen er derimod fremstillet i gennemfarvet glas og har samme formsprog som seriens skåle. Med dens buede form, har en den trearmede lysestage ligeledes et organisk formsprog, der passer godt sammen med resten af serien.

Stagen kan stå alene eller i en kombination med flere, som dermed gør det muligt kontinuerligt at skifte udtryk efter hvordan stagerne placeres og vendes.

Med de uendelige kombinationsmuligheder, som serien tilbyder, kan man skabe præcis den stemning man ønsker.

De mange elementer gør Ora til en oplagt gaveidé til den designinteresserede, der sætter pris på tidløst design og høj kvalitet.

Tags: Stelton A/S

Mere fra Stelton A/S

Stelton A/S

https://www.stelton.com

Stelton, grundlagt i 1960, er et innovativt, dansk designhus kendt for sin tidløseskandinaviske designfilosofi. Steltons mange produktlinjer er resultaterne af frugtbaresamarbejder med internationale arkitekter og designere, der flere gange har førttil udmærkelser og designpriser som Red Dot, German Design Award og ID-prisen.Stelton står bag ikoniske designs som Arne Jacobsens Cylinda-line og Erik…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere