21.08.2019  |  Dining  |  Table top

Skandinavisk design på bordet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gense har i samarbejde med det anerkendte Note Design Studio produceret bestikserien Ehra til genåbningen af Nationalmuseet i Stockholm.

Serien Ehra er skabt som en moderne fortolkning med fokus på håndværk og designproces. Bestikket, der er designet til Nationalmuseets nye restaurant, er karakteriseret ved sit kvalitetsdesign, ultimative funktionalitet og æstetiske udtryk. Ehra er velafbalanceret og ligger behageligt i hånden, samtidig med at det bidrager til en smuk borddækning.     

Samarbejde med designere

Designsamarbejde med etablerede designere er hjertet i Genses forretning. Gense har valgt at arbejde med Note i Stockholm, fordi designstudiet har opnået international anerkendelse og har et højt omdømme i branchen.

I forbindelse med genåbningen af Stockholms Nationalmuseum efter en omfattende renovering har museets restaurant udviklet en helt ny serie af produkter, NM&. Konceptet NM& er et kunstnerisk samarbejde mellem designere og producenter indledt af Nationalmuseum, Sveriges kunst- og designmuseum i Stockholm. Produktprogrammet består af inventar, møbler, tekstiler, glasvarer, porcelæn, bestik og varer lavet til den nye restaurant i museet. Konceptet tog form i forbindelse med renoveringen af ​​bygningen og blev udviklet inden genåbningen.

GENSE – skandinavisk kvalitet på bordet  

AB GENSE blev grundlagt i Eskilstuna, Sverige i 1856 af Gustav Eriksson og er en af Nordens største og mest kendte leverandører af bestik af højeste kvalitet i sølv og rustfrit stål. Genses produkter har altid været kendetegnet ved sine både klassiske og nyskabende design – med en perfekt kombination af form og funktion.

Siden 1900-tallet har GENSE tilknyttet de bedste formgivere, som med deres kunstneriske evner og store passion for håndværket har bidraget til det klassiske skandinaviske design, som GENSE forbindes med. I over 160 år har Genses bestik fundet vej ud i verden, hvor det er blevet elsket gennem generationer. Et tydeligt bevis på dette og den høje kvalitet er Genses mangeårige status som kongelig hofleverandør.

Ehra sælges som bestiksæt med 16 dele (4x gaffel, kniv, ske og teske) vejl. pris 2099,95 kr.

Mere info og forhandlerliste på tj.dk

Mere fra Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S

www.tj.dk

THUESEN JENSEN AS er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord.Vores produkter er alle af internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands: Pillivuyt, KitchenAid, Gense, Luigi Bormioli, Rösle, Wesco, Magim…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere