25.11.2021  |  Business  |  Branchenyt

Skall Studio lancerer interiørprodukter

Skall Studio introducerer nu en ny Home-kollektion, der skal fungere som en naturlig forlængelse af Skall-universet. 

Kollektionen vil indeholde et udvalg af nye produkter til badeværelset og stuen i form af bløde bomulds- og hørkåber, quiltede toilettasker, makeuptasker og pudebetræk i betagende tern. 

Til køkkenet har Skall Studio udviklet forklæder i kraftig bomuld, viskestykker og servietter med designvirksomhedens klassiske muslingebroderi samt duge i en række forskellige størrelser. 

Kollektionen omfatter også quiltede tasker og tæpper – og undervejs kommer nye styles som sengetøj i blød og sprød bomuldspoplin til kollektionen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere