25.02.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Skab forårshygge med Compliments SS19 puder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Puder og hygge kan man aldrig få nok af! Gå på jagt i Compliments forårs kollektion og skab en hyggelig og personlig oase med dine yndlingspuder.

Med massere af bløde tekstiler, dit yndlings magasin og en god kop kaffe kan du skabe det perfekte spot til hygge og afslapning i forårssolen.

I Compliments SS19 kollektion finder du et stort udvalg af puder og plaider i skønne forårsfarver. Vær ikke bange for at mixe forskellige størrelser, materialer og prints da det netop er i din udvalgte kombination, at den personlige oase opstår. 

Hele udvalget kan ses på compliments.dk

Tags: Compliments

Mere fra Compliments

Compliments

www.compliments.dk

Gartex A/S, en af Danmarks førende gardingrossister, udvikler hver sæson Gartex Living kollektioner, som udtrykker vores store passion for design og lækre kvaliteter samt fokus på funktionalitet.Gardinkollektionerne har altid været bygget op omkring koncepter, som giver muligheder for at kombinere forskellige farver, mønstre og kvaliteter.Samme filosofi er naturligvis gældende for Compliments, som…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere