17.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Compliments - Autumn | Winter 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efterårskollektionen 2021 fra Compliments er et skønt mix af nyheder og fortolkninger af populære klassikere.

Compliments AW2021 er stærkt inspireret af naturen og favner et smukt og jordnært farveunivers med fokus på nogle af tidens helt store tendenser. Bouclé og skønne mønstre i tern og småblomst giver et tidløst og naturligt look.

Som en af sæsonens nyheder udvider Compliments deres populære sengetøj med en ny 100% renforcé bomuld i bæk og bølge. SQUARE sengetøj fra Compliments er med det storternede print trendy og underspillet luksus og er naturligvis STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret.
 
TURN er ny casual og stilbevidste dug serie fra Compliments, som er smuk på begge sider. TURN serien består også af servietter og viskestykker i afstemte farver uanset om bord dækkes med porcelæn eller trendy stentøj. TURN er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret og produceret i Portugal.
 
Dette er blot et lille udpluk af de nyheder, som du finder i Compliments AW2021, der er en hyldest til naturen, efterår og dansk kvalitetsdesign.

Klik her for at se kataloget

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere