14.01.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Compliments - Spring | Summer 2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ikke meget er som det plejer at være, men Compliments er helt som vanlig klar med en ny skøn forårskollektion.

I denne særlige tid, må vi have fokus på hverdagens glæder i et hjem, hvor vi føler os hjemme og med fokus på det daglige liv.

Compliments SS2021 emmer af pasteller som støvet rosa og gul i bløde tekstiler med organiske touch, fine sommertern og simple striber.

Compliments er særlig kendt for hver sæson at udvikle udtryksfulde jacquard vævede puder, som kan mixes og matches med deres øvrige sortiment og SS2021 er ingen undtagelse. 

Kollektionen rummer bl.a. de udtryksfulde Gingham puder med en vævning i de ikoniske tern af selv samme navn, de stilfulde Bornholm puder, som bringer den danske sommer ind i stuerne og den ternede pude Paul, der trækker associationer til danske designklassikere. 

Den populære Big Flower pudeserie udvides med en rosa variant og suppleres af Marcala serien, som sammen med de organiske former i den nye Mountain og Vulcano serie byder naturen indenfor.

Som sæsonens helt store nyhed lancerer Compliments Slow badekåben, som er skabt af 100% heavy bomuld og er perfekt til de friske vinterbadere og indendørs velvære. 

Det tidlige forår kan ligeledes nydes på terrassen pakket ind i lækre og eksklusive bomuldsplaider i smukke pasteller, der giver en skøn følelse af komfort og varme om du befinder dig inden- eller udendørs. 

Compliments gardin serier forlænges ligeledes i smukke jordnære farver, der med sine dæmpede toner skaber ro og balance i hjemmet og står perfekt til både tidens trends og resten af kollektionen.

Compliments produkter er som altid produceret hos nøje udvalgte europæiske producenter, som sikrer høj kvalitet og fokus på bæredygtighed. I tæt samarbejde med producenterne fokuserer Compliments på konstant optimering af processer og materialer med stor omtanke for miljøet. 

Se hele udvalget i vores SS2021 katalog

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere