25.02.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Skønne tekstiler hos Eurotex

Danske Eurotex har fået forhandlingen af produkter fra østrigske David Fussenegger. Det gælder såvel børnesengetøj som kollektionen af sengetøj til voksne.

”David Fussenegger arbejder med tre kollektioner: Basic, Kids og Summer”, fortæller Marianne Jensen fra Eurotex.

I den nye forårs- og sommerkollektion 2019 ses på den ene side maritime, legende motiver kombineret med klassiske striber, der skaber en ægte strandhusstemning, mens der på den anden side ses et ”Urban jungle” tema, der fanger de intense tropiske mønstre og mikser dem med roligere, elegante bladmotiver.

Produkterne er fremstillet i hør og bomuld og en ny flannel-kvalitet ALBA, der er let til brug i sommervarmen.

Håndklæder er også en del af kollektionen samt strandtasker.

I Basic 2019 bliver farverne mere intense, mørkere og dejligt varme; gylden, okker og en dyb mystisk grøn i kombination med skønne røde og blå nuancer og neutrale toner.

Kids 2019 kollektionen rummer også nye farver og designideer skabt under mottoet ”hyggeligt, ikke kitchet”. Farverne guld og brun ses også i børnekollektionen mikset med mange, skønne børnenuancer.

I 2019 er der desuden fokus på de firbenede med en stor kollektion af tæpper og tilbehør til kæledyrene.

www.eurotex.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere