23.08.2019  |  Dining  |  Table top

Serveringsnyhed fra Pillivuyt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom fransk stil på bordet med Pillivuyts nye serveringsbræt, der serverer dine retter og bagværk på smukkeste vis.

Pillivuyt, der er kendt for service og fade i fransk kvalitetsporcelæn, præsenterer nu et rektangulært serveringsbræt. Et serveringsbræt, der rummet et utal af muligheder: brug det til at servere smørrebrød, som dekoration i stuen med stearinlys på eller som underlag, der fuldender et smukt kagebord. Nyheden fra Pillivuyt gør det nemlig både til en kulinarisk og æstetisk fornøjelse at servere dine favoritretter.

Stærkt i ovnen, smukt på bordet

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Serveringsbræt med dupper rektangulær vejl. pris kr. 299,95

Se Pillivuyt-nyheder, vejl. priser og forhandlerliste på tj.dk

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere